Actueel

Lifestyle4Health Nieuwsbrief

oktober 19, 2022
Nieuws

Beste Lifestyle4Health relatie,
Hoe kunnen leefstijl en (het hebben van) werk – de gezondheid én inzetbaarheid van medewerkers – versterken? En wat kunnen leefstijlinterventies op de werkvloer hierin betekenen? Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO organiseren op 16 november namens het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres, waarin de mogelijkheden voor de toepassing van leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving en hoe leefstijl en (het hebben van) werk elkaar kunnen versterken centraal staat. Wil je je voorafgaand aan het congres verdiepen in het onderwerp? Bekijk dan de onderstaande items. En schrijf je in voor het congres. Je kunt live aanwezig zijn of digitaal aansluiten, waarbij je de mogelijkheid hebt om het congres terug te kijken.

Waar besteden we gemiddeld de meeste tijd aan per dag? Werk! De werkcontext is daarom zeer relevant om te betrekken bij de inzet en de implementatie van leefstijlgeneeskunde. Bekijk het manifest Leefstijlgeneeskunde en werk.

Beluister de podcast Leefstijlgeneeskunde en werk met Ernst Jurgens (spreker tijdens het Lifestyle4Health congres) en Henk Schers. Ernst Jurgens is bedrijfsarts Human Capital Care en bestuurslid NVAB. Henk Schers is praktijkhoudend huisarts in Lent en senior-onderzoeker aan de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboud UMC. Zij vertellen ons meer hun ervaringen met leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving en waar liggen wat hun betreft de kansen en welke obstakels moeten worden overkomen?

Bekijk de volgende blogs van sprekers op het congres en ingaan op leefstijlgeneeksunde in de werkcontext:

We zien je graag op 16 november bij het jaarlijks Lifestyle4Health congres van dit jaar!

Met vriendelijke groeten,
Hanneke Molema en Marjan van Erk

5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres

Hoe kunnen leefstijl en (het hebben van) werk – én de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers – versterken? En wat kunnen leefstijlinterventies op de werkvloer hierin betekenen?

Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO organiseren namens het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres, waarin de mogelijkheden voor de toepassing van leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving en hoe leefstijl en (het hebben van) werk elkaar kunnen versterken centraal staat.

Meer over het congres ➜

Zoek